+385 91 601 86 93 \ +385 (0) 1 203 95 42 Povratni poziv
Košarica (0)
Vaša košratica je prazna!

Politika kolacica

KODEKS PONAŠANJA
POLITIKA PRIVATNOSTI
UVJETI ISPORUKE
NAČIN PLAĆANJA
ZAMJENA ARTIKLA
REKLAMACIJE
PRAVO NA ODUSTAJANJE/ POVRAT ROBE
UGOVOR O PRODAJI NA DALJINU
POLITIKA “KOLAČIĆA”

Detaljnije o svemu u nastavku.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Mi poštujemo vašu privatnost i brižno čuvamo Vaše osobne podatke. U ovoj Politici zaštite osobnih podataka (u nastavku Politika) obavještavamo Vas o osobnim podacima koje od Vas prikupljamo, za koje svrhe i po kojoj pravnoj osnovi, sigurnosne mjere kojima ih štitimo, osobe s kojima ih dijelimo, rok u kojem ih čuvamo, kao i Vaša prava u vezi sa zaštitom osobnih podataka.

Ova Politika se primjenjuje za:

1) sve kupce naših proizvoda preko naše internet prezentacije www.mlbeauty.hr) sve posjetioce naše internet prezentacije.

U slučaju da u vezi sa upotrebom  ove Politike ili u vezi sa ostvarivanjem vaših prava, koja proizilaze iz ove Politike, imate bilo kakvo pitanje, obratite nam se na e-mail adresu: mlbeautyzagreb@gmail.com, sa oznakom “ Zaštita osobnih podataka”.

OSNOVNI POJMOVI. Svaki pojedinačni dolje određeni pojam ima u okviru ove Politike svrhu, kao što je

određena u ovom poglavlju:

  • Osobni podaci znače bilo koju informaciju, na osnovu koje se može odrediti pojedinac (ovdje spadaju npr. ime, prezime, e-mail, IP adresa, telefonski broj, sl.);
  • Kupac – označava osobu koja preko naše internet prezentacije vrši kupovinu naših proizvoda;
  • Posjetilac – označava posjetioce naše internet prezentacije koji ne vrše kupovinu naših proizvoda;
  • Obrada predstavlja radnje prikupljanja, bilježenja, razvrstavanja, grupiranja, odnosno strukturiranja, pohranjivanja, upotpunjavanja ili mijenjanja, otkrivanja, uvida, upotrebe, otkrivanje prijenosom, odnosno dostavljanjem,  širenjem ili na drugi način činjenje dostupnim, uspoređivanje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje osobnih podataka;
  • Usluga – usluga informacijskog društva – online prodaja kozmetičkih proizvoda.

VRSTAO SOBNIH PODATAKA  KOJE PRIKUPLJAMO. Platforma prikuplja različite podatke ovisno o tome, da li ste korisnik ili posjetilac platforme.

KUPAC: Ime i prezime E mail adresa IP adresa Broj telefona Ulica i broj prebivališta

POSJETIOC : IP adresa

NAČIN PRIKUPLJANJA INFORMACIJA. Platforma može prikupljati Vaše podatke iz slijedećih izvora: 1. Direktno od kupaca, prilikom formiranja narudžbe. Prilikom formiranja Vaše narudžbe, Vi nam ostavljate Vaše osobne podatke i to: ime, prezime, adresa i broj prebivališta ili druge adrese gdje se narudžba  treba isporučiti, broj telefona i e-mail adresu.

2. Podatke koji se prikupljaju od posjetioca Portala Naša internet prezentacija može primiti ili dobiti informacije (na primjer, adresu e-pošte ili IP adresu) o osobi koja još nije Kupac, na primjer kada posjetilac samo pregleda sadržaj na našoj internet prezentaciji.

SVRHA OBRADE I PRAVNA OSNOVA ZA PRIKUPLJANJE PODATAKA Mi koristimo Vaše osobne podatke da bismo uspješno obradili Vašu narudžbu. Uz pomoć tih podataka biti ćemo u mogućnosti isporučiti Vam željenu robu, te i obavijestiti Vas  o trenutnom statusu narudžbe.

Vaše osobne podatke  obrađujemo na osnovu slijedećih pravnih osnova: – obrada Vaših osobnih podataka potrebna je za ispunjenje ugovora, kome ste pristupili tj. pružanje naših usluga; – obradu vaših osobnih podataka se vrši na osnovu Vaše suglasnosti za određenu svrhu obrade, pri čemu imate u svakom trenutku pravo  tu suglasnost povući (više u Politici kolačića https://mlbeauty.hr/politika-kolacica/ );

Dostavljanje osobnih podataka, koji su nam potrebni za ispunjenje ugovora je dobrovoljno. Upozoravamo vas da u slučaju, da nam ne dostavite svoje osobne podatke, koji su nam potrebni za pružanje usluge takvu uslugu nećemo moći da osigurati.

KORISNICI PODATAKA Pristup i obradu Vaših podataka vršiti će isključivo osobe zaposlene u “MARINA & LJUDMILA BEAUTY” D.O.O. Mi Vaše osobne podatke ne šaljemo trećim osobama, ne prodajemo, i ne iznajmljujemo ih trećim osobama.

VRIJEME ČUVANJA VAŠIH PODATAKA Zadržavamo vaše informacije samo onoliko koliko nam je potrebno kako bi Vam pružili uslugu i ispunjavamo svrhe opisane u ovoj politici, dakle dokle god ne primite naručenu robu. Kada se više ne ispunjavaju uvjeti za zadržavanje ovih podataka, iste brišemo i uklanjamo iz naših baza podataka najkasnije u roku od 30 dana.

ZAŠTITA VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Platforma štiti Vaše podatke upotrebom slijedećih mjera zaštite: 1. Šifriramo i čuvamo u sigurnom oblaku Vaše osobne podatke, koje su nam dati kao što su telefonski broj, email, IP adresa. Pratimo opće prihvaćene industrijske standarde da bismo zaštitili osobne podatke koji su nam dostavljeni, i tokom prijenosa i nakon njihovog prijema, kao što su razne sigurnosne tehnologije i postupci u cilju sprječavanja gubitka, zloupotrebe, neovlaštenog pristupa ili otkrivanja informacija – na primjer, koristimo tehnologiju šifriranja kao što je SSL - Secure Sockets Layer da bismo zaštitili određene osjetljive informacije kao što su podaci o lokaciji i sigurnost transportnog sloja TLS 1.2 za šifriranja podataka od aplikacije do servera. Nažalost, nijedan način prijenosa putem Interneta ili način elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Redovno pratimo naše sisteme radi mogućih ranjivosti i napada. Međutim, ne možemo garantirati sigurnost bilo kojeg podatka koji nam pošaljete. Stoga, iako se trudimo zaštititi Vaše osobne podatke, ne možemo garantirati njegovu apsolutnu sigurnost.

2. Radi sigurnosti vaših osobnih podataka smo usvojili odgovarajuće tehničke i organizacione mjere, gdje spadaju naročito:

  • redovno i efikasno ažuriranje programske i računalne opreme, gdje čuvamo vaše osobne podatke,
  • zaštita pristupa osobnim podacima,
  • izrade sigurnosnih kopija,
  • obrazovanje zaposlenih, koji u okviru svog rada obrađuju osobne podatke,
  • nadzor i odgovarajuće poduzimanje mjera u slučaju eventualnih sigurnosnih incidenata, kojima sprječavamo ili ograničavamo nastanak štete za osobne podatke.

TRANSFER OSOBNIH PODATAKA .Ne dijelimo vaše osobne podatke sa trećim osobama, osim ako to posebno nije naglašeno i ako u tom smislu pribavimo izričitu suglasnost sa vaše strane. “MARINA & LJUDMILA BEAUTY” DOO neće iznajmiti ili prodati vaše podatke koji vas mogu osobno identificirati drugima.

VAŠA PRAVA. U pogledu obrade osobnih podataka imate slijedeća prava, koja su opisana ispod: 1. Potvrda da li obrađujemo Vaše osobne podatke ; 2. Pristup Vašim osobnim podacima ; 3. Ispravku Vaših osobnih podataka  u slučaju greške; 4. Brisanje Vaših osobnih podataka  5. Prekid obrade Vaših  osobnih podataka ; 6. Odbijanje da se Vaši osobni podaci obrađuju (povlačenje pristanka). 7. Prijenos  osobnih podataka kod drugog pružatelja usluge.

Naprijed nabrojana prava možete ostvariti kontaktiranjem Platforme na slijedeće načine: e-mail adresa: mlbeautyzagreb@gmail.com. Nadležni organ za zaštitu osobnih podataka je Povjerenik za informacije od javnog značaja i zaštitu osobnih podataka  Republike HR. Organu (npr. AZOP) se možete obratiti na adresi Selska Cesta 136, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska ili e mailom na sl. adrese:  registar@azop.hr ili na: azop@azop.hr ili telefonom na +3851/4609-000.

ZAVRŠNE ODREDBE . Ova Politika se primjenjuje od 01.08.2020. godine. U slučaju promjena o tome ćemo vas prethodno obavijestiti. Smatra se da ste suglasni sa novom verzijom ove Politike, ako nastavite sa upotrebom našeg portala i aplikacije, koje određuje ova Politika, s obzirom da na snagu stupu nova verzija ove Politike.

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće (eng. cookies).

Za više informacija o kolačićima koje upotrebljavamo, te o načinu kontrole i konfiguriranja, posjetite našu stranicu POLITIKA KOLAČIĆA. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaš uređaj odaberite SLAŽEM SE.

x