+385 91 601 86 93 \ +385 (0) 1 203 95 42 Povratni poziv
Košarica (0)
Vaša košratica je prazna!
Popularni artikli
BSK94 INTIM WHITENING CREAM
BSK94 INTIM WHITENING CREAM
Model: BSK94 Bioskin

BSK94 INTIM WHITENING CREAM

Uporedi

Pakiranje:50 ml

Detaljan opis
42.50€
Na zalihama Kupi u jednom kliku

Namjena: Krema za izbjeljivanje.

Djelovanje: Krema za izbjeljivanje formulirana s biotehnološkim depigmentirajućim aktivnim sastojcima i pojačana traneksamskom kiselinom, diacetil boldinom, dimetilmetoksi kromanil palmitatom, kojičnom kiselinom i arbutinom, za djelovanje na inhibiciju aktivnosti tirozinaze, pomažući u uklanjanju mrlja i sprječavanju moguće naknadne pojave. Formuliran za rad u teškim područjima, budući da se njegova svojstva nadopunjuju u djelovanju i za optimalnu prevenciju. Formulirano za sve tipove kože.

Sastav:Liposomed Kojic Acid, Alpha Arbutin liposome, Aminoethylphosphinic Acid, Dimethylmethoxy Chroman, Palmitate, L-Carnosine, Diacetyl Boldine (DAB), ALA-P.

Protokol: Nanesite laganim masažnim pokretima na područja koja se tretiraju inzistirajući na najkritičnijim područjima. Pustite kožu da upije kremu.

Koristite BSK94 dva puta dnevno na tretiranom području do sljedećeg tretmana.

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće (eng. cookies).

Za više informacija o kolačićima koje upotrebljavamo, te o načinu kontrole i konfiguriranja, posjetite našu stranicu POLITIKA KOLAČIĆA. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaš uređaj odaberite SLAŽEM SE.

x